Polite load
Ønskes tungere vægt end 120 KB, skal banneret være lavet med polite-load (Max 1 MB). Dvs. det ekstra vægt må først loades ved browser-eventet window.onload. window.onload må KUN benyttes i iframe bannere. Første load bliver ofte omtalt initial load, mens polite load også kan omtales subsequent load.

Serverkald
Antallet af serverkald fra et banner holdes til maksimalt 15 kald ved initialt load og højst yderligere 10 kald ved polite load af hensyn til ikke at sløve sitets performance unødigt. Det anbefales at mest muligt indhold placeres direkte i bannerets kode og ikke i yderligere filer, der først skal hentes. For at minimere antal serverkald bør al ekstern grafik sprites og optimeres.

Dataindsamling
Vær opmærksom på om mediet har fastsat regler for dataindsamling i forbindelse med afvikling af annoncering.Det anbefales at annoncør el. bureau inden kampagnestart oplyser mediet om alle trejdeparter, der kaldes i forbindelse med annonceafviklingen af hensyn til at kunne opfylde lovkrav om samtykke fra brugere inkl. oplysning om alle juridiske personer, der har adgang til data somt formålet hermed.